O podjetju

Pestra izbira polikarbonatnih in akrilnih plošč.

Podjetje Termotom d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989. Že po treh letih delovanja smo pridobili uradno zastopstvo korporacije GE Plastics (sedaj Sabic IP) za Slovenijo in nato z zamikom enega leta še za področje Makedonije za prodajo polikarbonatnih plošč LEXAN. V letih od 1997 do 2004 smo ponudbo razširili na prodajo silikonskih kitov, akrilnih plošč Altuglas in lepljenih plošč podjetja Design Composite, polikarbonatnih kritin Fastlock UNI ter ekoloških pohodnih plošč Decodeck. Zaradi vse večjega obsega dela in večjih potreb po prostoru, predvsem zaprtem skladišču, smo se odločili za izgradnjo poslovno-skladiščnega objekta v Logatcu. Program plošč stalno širimo tudi s sodelovanjem z več dobavitelji: Quinn Plastic za akrilne plošče, Brett Martin za penjene PVC plošče, WPC plošče Tecnodeck, polikarbonatni strešni in fasadni sistemi…

Prvi izdelki so bili manjši rastlinjaki, tople grede in nadstrešnice iz polikarbonatnih plošč. Postopoma pa smo s prodajo izdelkov in storitev prodirali na področje gradbeništva, varnostnih steklitev, v oglaševalsko industrijo in širili ponudbo za končne potrošnike. Danes nudimo izdelavo vseh vrst prozornih streh, nadstrešnic, kupol, svetlobnih trakov, prozornih pregradnih sten, prozornih protihrupnih panelov, varnostnih steklitev športnih objektov, muzejev, šol, vrtcev, bolnišnic in ostalih objektov posebnega pomena.

Program in ponudbo smo z nakupom podjetja Pos plastika d.o.o. dodatno razširili z namenom, da bi kupcem ponudili še boljšo storitev in širšo paleto končnih izdelkov.

Termotom hala skladišče1          Termotom hala avto4