Naši partnerji

Lite akrilne plošče - POLYCASA

Lite akrilne oz. pleksi plošče POLYCASA CRYLUX so odlična rešitev, če iščete izjemno čistost ali močne globoke barve za reklamne napise.

Lite akrilne plošče

Odporne so na UV žarke in temperaturne spremembe ter imajo nizko absorbcijo vode.
Plošče se z lahkoto oblikuje v atraktivne oblike in stilizirane predmete. Zaradi njihove odpornosti na visoke pritiske se dostikrat pojavijo na plovilih. Največkrat so plošče prisotne v gradbeništvu (kupole, pregradne stene, vrata) in industriji (napisi, displeji, pohištvo, sanitarna keramika, stojnice, solariji, line na ladjah, projekcijski zasloni).

Akrilne plošče Quinn Cast Blok           Lite akrilne plošče Quinn Fluoedge          Lite akrilne plošče, različne barve

Lite akrilne plošče POLYCASA CRYLUX lahko dobite tudi v naslednjih izvedbah:

POLYCASACRYLUX Design so eno ali obojestransko satinirane akrilne plošče, ki dajejo predmetom mehko, toplo senco. Peskana površina omogoča, da se prstni odtisi in madeži manj vidijo. Tekstura je enaka tudi po toplotni obdelavi ali krivljenju. Na voljo je široka paleta barv.
Aplikacije: notranja oprema, elegantno pohištvo, vitrine, oprema za trgovine, znaki, displaji, …

Satinirane akrilne plošče     Akrilne plošče Quinn Cast Design     Akrilne plošče Quinn Cast Design1     Ekstrudirane akrilne plošče     Pleski plošče Quinn cast Design     Satinirane pleksi plošče

POLYCASA CRYLUX Lumina akrilne plošče so najboljša rešitev za nove dizajne razsvetljenih aplikacij in zastekljene reklamne panoje. Plošča ima posebne karakteristike, ki svetlobo enakomerno razprši po celotni površini, medtem ko je vir svetlobe nameščen na rob plošče. Okvirji so zato lahko tanjši.
Aplikacije: zelo tanki okvirji displejev, kot na primer na avtobusnih postajah, obojestranski okvirji za posterje, varnostne označbe, dekorativne razsvetljave, …

Pleksi plošča Quinn Lumina     Akril, Lumina     Akrilne plošče Quinn Cast Lumina
 POLYCASA CRYLUX Vision so lite akrilne plošče namenjene za projekcijske zaslone. Avdio vizualne komunikacije so vse bolj pomembne, vendar mnogokrat nimate dovolj prostora za postavitev projekcijskega zaslona. Polycasa cast vision je odlična rešitev. Plošče je možno kriviti ali jih lasersko razrezati. Različne strukture plošč omogočajo a) projiciranje slike s prednje strani ali b) zadnje strani, posebna izvedba pleksi plošče pa omogoča prikaz slike na obeh straneh; c) opcija ogled iste slike na obeh straneh ali d) druga opcija projiciranje različnih slik, vsako na svoji strani.

Akrilne plošče Quinn cast Vision

POLYCASA 
CRYLUX Optima LED pleksi plošče so namenjene uporabi skupaj z LED osvetlitvijo. Omogočajo intenzivne barve, optimizacijo števila LED diod nameščenih za ploščo in visoko razpršenost svetlobe, zaradi česar se izognemo motečim sencam. Aplikacije: reklamni displeji, znaki, svetlobne table in napisi,..

Akrilne plošče Optima     Akrilne plošče Quinn Cast Optima1     Akrilne plošče Quinn Cast Optima


Tehnične informacije:

material

Akril (PMMA = polymethyl methacrylat)

standardne debeline

2 – 30 mm

Kocke (blocks)

35 – 100 mm (pred naročilom preverite pogoje dobave)

standardna dimenzija

2030×3050 mm

svetlobna prepustnost

93% za prozorno ploščo debeline 3 mm

garancija

10 let


Dokumenti

polycasa CAST

Prenesi

polycasa CAST Design

Prenesi

polycasa CAST Lumina

Prenesi

polycasa CAST Vision

Prenesi

polycasa CAST Neon

Prenesi