Naši partnerji

Lepljene prosojne plošče clear-PEP in AIR-board

Lepljene kompozitne prosojne plošče imenovane clear-PEP in AIR-board proizvajalca Design Composite s svojo inovativno strukturo in izredno trdnostjo nudijo možnost za oblikovanje izdelkov očarljivih oblik. Sendvič plošče so enostavne za obdelavo in vgradnjo. Proizvodi so na voljo v različnih izvedbah, izbirate lahko med različnimi strukturami sredic ter več barvami zunanjih stranic. Zaradi fascinantnih oblik plošče naredijo vsak izdelek edinstven, še posebno v povezavi s pravo osvetlitvijo izdelka.

Lepljene plošče clear-PEP in AIR-board se največ uporabljajo za predelne oz. pregradne stene, za pohištvo, za razne izdelke, ki poživijo interierij. Uporabne so tudi za zunanje prostore, kot npr. nadstreške, ograje, stene kioskov, fasade itd. Poleg standardnih plošč proizvajalec Design Composite nudi arhitektom in oblikovalcem možnost oblikovanja posebnih unikatnih panelov za tla, stene in strop.

Specialne plošče:

Poleg standardnih plošč so na voljo tudi posebne plošče po naročilu:

Zaključni robovi  clear PEP light blue, Design Com
  • akustične plošče,
  • ukrivljene plošče,
  • polnjene plošče,
  • plošče z zaprtimi robovi.


Produkti

AIR BOARD plošče

Več

CLEAR-PEP plošče

Več


Spletno mesto uporablja piskotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piskotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.