Naši partnerji

Prozorne in prosojne plošče, polikarbonatno in pleksi steklo, kompleti in sitemi prosojnih kritin

Večslojne polikarbonatne plošče - Lexan Thermoclear

Polikarbonatne plošče za nadstreške, carporte, svetlobne kupole in trakove, rastlinjake, zimske vrtove, pregradne stene, strešne kritine večjih objektov kot so stadioni in trgovski centri, športni objekti…

Enoslojne polne polikarbonatne plošče, polikarbonatno steklo - Lexan Solid

Polikarbonatne plošče za kritino, pregradne stene, zaščite strojev, razna stekljenja,… Zagotavljajo rešitve z visoko dodano vrednostjo v mnogih panogah, vključno v letalski, transportni, električni in elektronski, gradbeni, obrtni, telekomunikacijski, strojni…

Akrilne pleksi plošče, akrilno pleksi steklo - Polycasa

Lite in ekstrudirane akrilne oz. pleksi plošče POLYCASA CAST so odlična rešitev, če iščete izjemno čistost ali močne globoke barve za reklamne napise.
diamond stack

Valovite polikarbonatne plošče - kritina Diamond

Valovita enoslojna polikarbonatna plošča MARLON CS DIAMOND je kompaktna 2,8 mm debela plošča s prizmatično reliefno površino na spodnji strani. Dvostranski nanos proti UV žarkom nudi dolgotrajno zaščito proti rumenenju in izgubi svetlobne prepustnosti.
valovitka177 51 2

Polikarbonatna plošča (veliki val) - kritina Marlon CS 177/51

Valovita enoslojna polikarbonatna plošča MARLON CS ima enak veliki- 177/51 mm val kot "salonitke" in je namenjena svetlobnim posovom na obstoječih valovitih strehah ali kot samostojna kritina.

Polikarbonatna kritina - Fastlock Uni

Fastlock-UNI polikarbonatna kritina je primerna za pokrivanje teras, balkonov, hišnih vhodov, nadstreškov za avtomobile ter drugih nadstreškov. Polikarbonatne plošče so fleksibilne in jih je možno montirati tudi na ukrivljene konstrukcije.

Pritrdilni material

Poleg plošč imamo na voljo tudi ves pritrdilni material - aluminijaste in polikarbonatne profile, vijake, protiprašne trakove, nekislinski silikonski kit, različne tesnilne gume, tesnilne trakove ..

Penjen PVC, plošče - Foamalux White

FOAMALUX WHITE je super bela podlaga iz penjenega PVC-ja (plošče) na katero se lahko neposredno tiska in vsakokrat zagotavlja neverjetne rezultate tiska.

Produkti

DIAMOND polikarbonatna valovitka tudi v dimljeno sivi barvi

Več


Spletno mesto uporablja piskotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piskotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.